Zes oefencoachees gezocht voor (gratis) coachtraject

Ik ben beginnend coach, filosoof en (boeken)redacteur/tekstschrijver. In het kader van mijn coachopleiding practitioner bij GORTcoaching zoek ik zes oefencoachees. Neem bij interesse contact op via sabineholtermann92@gmail.com.

Wat is coaching?

Als coach help ik jou een stapje verder door de juiste vragen en tools in te zetten. Gezamenlijk reflecteren we op je vraagstuk, belemmeringen en doelen. Jouw belevingswereld staat centraal, ik dring je geen theorieën op. Sterker nog, ik geef helemaal geen adviezen, want de oplossingen liggen al in jezelf besloten. Je gaat tijdens en tussen de coachingssessies door dus ook zelf aan de slag.

Een coach is geen psycholoog. Als je midden in een burn-out, depressie of psychose zit, is dit traject niet passend.

Met welke vraagstukken kun je meedoen?

Mijn invalshoek ligt op het gebied van zingeving en lifecoaching. Denk aan thema’s als keuzestress, (her)ontdekken van wat jij echt belangrijk vindt, zin geven aan leven en werk en betere werk/studie-privébalans. Bijvoorbeeld:

Heb je een andere vraag of wil je gewoon meer uit je leven halen en jezelf ontwikkelen? Ook dan kun je je aanmelden. Dan gaan we samen op zoek naar jouw vraagstuk.

Wie ben ik?

Ik ben Sabine, 31 jaar oud en woon in Nijmegen. Afgelopen najaar heb ik de coachopleiding foundation (basisvaardigheden coaching) afgerond. Ook ben ik afgestudeerd in de filosofie. Ik achterhaal makkelijk de vraag achter de vraag en kom zo tot de kern van jouw vraagstuk of probleem. Ik geef ruimte aan bezinning en reflectie en ben oplossingsgericht waar nodig.

Praktische zaken

Heb je interesse om mee te doen? Lees dan de onderstaande punten door:

Bedankt voor je interesse en eventuele deelname. Het helpt mij heel erg als je je aanmeldt. Ik kijk uit naar je bericht.