De beste redactie voor jouw boek

Je manuscript is als je kindje. Of je het nu in eigen beheer uitgeeft, via een uitgeverij of als e-book op je website publiceert. Als ervaren en professionele redacteur geef ik jouw boek de redactie die het verdient. Denk hierbij aan de structuur, zinsopbouw en laatste spellings- en grammaticale foutjes. Zo maakt jouw boek nog meer impact op je lezers!

geredigeerde boeken

Waar let ik op bij de redactie van jouw boek?

Bij het redigeren van jouw boek kijk ik naar zowel de grote lijnen als de details. Ik denk kritisch mee en geef opbouwende feedback. Zo halen we het beste uit jouw boek. Een goede redacteur is daarom het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Ik let op de volgende punten:

Ik ben gespecialiseerd in de redactie van non-fictie boeken op het gebied van psychologie, filosofie, management, coaching, onderwijs en maatschappij.

redacteur boek

Mijn werkwijze als redacteur van non-fictie boeken

De boodschap die jij wilt verkondigen met je boek staat voor mij als redacteur centraal. Of je nu mensen wilt informeren, overtuigen of aan het denken wilt zetten. Ik redigeer met passie jouw boek en zet jouw verhaal in de schijnwerpers. Door mijn redactie is jouw boek nog beter leesbaar, komt het professioneler over en bereik je meer lezers.

Ik kijk graag naar (een deel van) je manuscript en overleg dan samen met jou wat er nog aan moet gebeuren. Zo krijgt jouw boek de beste redactie!