Webteksten voor zzp’ers, ondernemers en organisaties met een missie

Ik geloof dat er een betere wereld mogelijk is. Een gezonde wereld voor mens, dier en planeet waar sociale gelijkheid en emancipatie vanzelfsprekend zijn. Duurzaamheid, mensenrechten, onderwijs, coaching, technologie en innovatie leveren hier een belangrijke bijdrage aan.

Met passie schrijf of redigeer ik webteksten voor ondernemers, communicatiebureaus en andere organisaties die willen investeren in de maatschappij, in elkaar en in de toekomst.

webteksten laten schrijven

Waarom je webteksten laten schrijven of redigeren

Een professional die vol enthousiasme voor jou aan de slag gaat, zodat jij je op andere taken kunt richten. Een extra paar ogen die kritisch meekijken met jouw teksten en contentstrategie. Goede webteksten leveren meer klanten, volgers en geïnteresseerden op. Ze vergroten het bereik en de impact van jouw boodschap.

Als freelance tekstschrijver en redacteur ga ik graag aan de slag met jouw webteksten. Verkoop jij je producten of diensten aan andere bedrijven? Kijk dan op mijn pagina over zakelijke teksten. Ook kan ik de redactie van jouw boek doen.

Mijn werkwijze: storytelling met webteksten

Verhalen vormen de kern van je bedrijf, campagne of jezelf als ondernemer. Ze hebben de macht om klanten, donateurs en lezers te overtuigen van jouw idee, product of dienst.

Als tekstschrijver en redacteur houd ik hier rekening mee. Daarom maak ik graag persoonlijk kennis met jou. Ik verdiep mij niet alleen in de tekst die ik ga schrijven, maar ook in jouw bedrijf, strategie en missie. Jouw webteksten zijn tenslotte onderdeel van jouw (bedrijfs)verhaal!

Pakkende en overtuigende webteksten trekken de aandacht van jouw potentiële klanten of donateurs. Vanaf de eerste nieuwsgierigheid tot de uiteindelijke call-to-action. Bij het schrijven of redigeren van jouw webteksten richt ik mij daarom op de doelgroep en conversie. Hoe activeren we jouw ideale klant?

Tot slot houd ik rekening met SEO. Indien gewenst voer ik een zoekwoordenonderzoek voor je uit. Zo is jouw website beter vindbaar in zoekmachines als Google.