De b2b copywriter voor jouw zakelijke teksten

Zakelijke teksten hebben de macht om klanten voor jou te winnen. Ze zijn dan ook allesbehalve saai of langdradig. Als b2b copywriter vertel ik het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst. Zo trekken we de aandacht van je doelgroep en overtuigen we potentiële klanten.

zakelijke teksten

Waarom een b2b copywriter inhuren voor je zakelijke communicatie

Als tekstschrijver gespecialiseerd in de business-to-business (b2b) markt werk ik samen met jou aan je online vindbaarheid en branding. Ik schrijf aantrekkelijke en conversiegerichte teksten. Zakelijke teksten moeten immers lekker weglezen en vindbaar zijn voor jouw potentiële klanten. Bovendien moeten ze bezoekers activeren om jouw product te kopen, diensten af te nemen of vaker terug te komen.

Welke zakelijke teksten schrijf of redigeer ik?

Zakelijke teksten zijn informatief en gericht op de lange termijn. Een bedrijf denkt er doorgaans goed over na voordat ze een product of dienst afnemen. Daarom is het belangrijk om een goede contentstrategie te hebben en jezelf te profileren als expert. Zo ben je een stabiele en betrouwbare partner voor jouw klanten.

Ik maak complexe zaken begrijpelijk en aantrekkelijk. Nieuwe vakgebieden zijn geen probleem voor mij, maar ik heb speciale affiniteit met duurzaamheid, onderwijs, coaching, innovatie en tech. Ik richt mij hierbij in het bijzonder op zakelijke webteksten en langere copy. Daarnaast redigeer ik boeken.

Mijn werkwijze als b2b copywriter

Ik zet zakelijke teksten in voor jouw strategische doelen. Wat bedoel ik hiermee? Teksten zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Regelmatig nieuwe content plaatsen is de ideale manier om jouw klanten te laten zien welke kennis je in huis hebt en waar je bedrijf voor staat.

Als b2b copywriter richt ik mij op jouw bedrijfsverhaal, branding en online zichtbaarheid. Bij het schrijven van jouw zakelijke teksten houd ik rekening met de doelgroep, conversie en SEO. Centraal staat het probleem of pijnpunt van je doelgroep, hoe jij hier de juiste oplossing voor biedt en waarom mensen specifiek bij jou moeten zijn.

Mijn werkwijze is persoonlijk en effectief. Samen stellen we vast wat er moet gebeuren aan copywriting, tekstredactie, zoekwoordenonderzoek of contentstrategie.