Mijn diensten als freelance tekstschrijver en redacteur

Verhalen vormen de kern van je bedrijf, product of idee. Ze hebben de macht om klanten en lezers voor jou te winnen. Hoe krijg je dit voor elkaar? Simpel: als tekstschrijver en redacteur maak ik van jouw idee een ijzersterk verhaal door het in de juiste woorden te gieten.

Copywriting tekstredactie service

Pakkende en overtuigende teksten die voor jou werken

Als freelance tekstschrijver en redacteur bied ik verschillende diensten aan op het gebied van copywriting en tekstredactie. B2b copywriting voor jouw zakelijke teksten en communicatie, het schrijven van webteksten voor een betere wereld en de redactie van boeken

Zakelijke teksten

Wil je graag de juiste klanten aantrekken en jouw bedrijf op de kaart zetten? Samen met jou werk ik aan je online zichtbaarheid en branding in de zakelijke markt.

Webteksten voor een betere wereld

Draag jij de wereld een warm hart toe? Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, emancipatie, coaching of onderwijs? Ik schrijf of redigeer graag jouw webteksten, blogs of e-books.

Redactie boeken

Is het altijd al jouw droom geweest om een boek te schrijven? Ik redigeer mee op de grote lijnen of haal er de laatste spelfoutjes uit. Of je nu een self-pubber, uitgever of ondernemer bent!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Of staat jouw ideale optie er niet tussen, maar denk je dat we wel iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag kennis met jou.

Wat heb ik jou te bieden als tekstschrijver en redacteur?

Ik ben Sabine Holtermann en freelance tekstschrijver en redacteur sinds 2019. Wat kun je verwachten als je met mij samenwerkt?

Redacteur boeken