Verhalen vormen de kern van je bedrijf, product of idee. Ze hebben de macht om klanten en lezers voor jou te winnen. Hoe krijg je dit voor elkaar? Simpel: als redacteur en tekstschrijver maak ik van jouw idee een ijzersterk verhaal door het in de juiste woorden te gieten.

Copywriting tekstredactie service

Copywriting en tekstredactie voor zzp’ers, ondernemers en organisaties

Als copywriter en redacteur sta ik klaar om voor jou aan de slag te gaan. Ik laat teksten voor je werken door rekening te houden met de doelgroep, SEO en conversie. Ik schrijf heldere en pakkende teksten die het beoogde resultaat opleveren. Teksten moeten lekker weglezen én vindbaar zijn voor jouw potentiële klanten. Bovendien moeten bezoekers geactiveerd worden om jouw product te kopen, diensten af te nemen of vaste bezoekers te worden.

Mijn werkwijze is persoonlijk en effectief. Samen stellen we vast wat er moet gebeuren aan copywriting, redactie of onderzoek naar de doelgroep en SEO. Ook als je voor jezelf nog niet helder hebt wat je precies wilt, ga ik graag in gesprek om jouw bedrijfsverhaal boven tafel te krijgen.

Tekstredactie voor uitgeverijen, kennis- en opleidingsinstituten en auteurs

Ik help jou graag met het redigeren of corrigeren van manuscripten of content voor kennisbanken en digitale leeromgevingen. Het is mijn passie om complexe informatie begrijpelijk en aantrekkelijk te maken. Ik ben gespecialiseerd in psychologie, management, coaching, onderwijs en filosofie.

Redacteur boeken